Hizmet Şartları

1. Giriş

Bu Hizmet Şartları , https://enoxco.com.tr üzerinden sağlanan hizmetlerin kullanımını düzenler. Web Sitemizi kullanarak bu Şartları kabul etmiş olursunuz. Bu Şartları kabul etmiyorsanız, lütfen Web Sitemizi kullanmayınız.

2. Kullanım Koşulları

  • Kabul: Web Sitemizi kullanarak, bu Şartlara ve tüm geçerli yasalara uymayı kabul edersiniz.
  • Kısıtlamalar: Web Sitesini yasadışı, zararlı, tehdit edici, kötüye kullanıcı, taciz edici, iftira niteliğinde, müstehcen veya başka bir şekilde sakıncalı herhangi bir amaçla kullanamazsınız.

3. İçerik ve Fikri Mülkiyet

  • İçerik: Web Sitemizde bulunan tüm içerik (makaleler, resimler, grafikler, logolar, videolar vb.) bizim mülkiyetimizde olup, telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet yasaları ile korunmaktadır.
  • Kullanım Lisansı: Web Sitemizdeki içeriği yalnızca kişisel ve ticari olmayan amaçlarla kullanabilirsiniz. İçeriği değiştirmek, çoğaltmak, dağıtmak veya ticari amaçlarla kullanmak yasaktır.

4. Kullanıcı İçeriği

  • Gönderiler: Web Sitemize içerik (yorumlar, geri bildirimler vb.) gönderdiğinizde, bu içeriği yayınlama, dağıtma ve kullanma hakkını bize vermiş olursunuz.
  • Sorumluluk: Gönderdiğiniz içeriklerden yalnızca siz sorumlusunuz. Gönderilerinizin herhangi bir üçüncü tarafın haklarını ihlal etmediğinden emin olmalısınız.

5. Üçüncü Taraf Bağlantıları

Web Sitemiz, üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu siteler bizim kontrolümüzde değildir ve bu sitelerin içeriği veya gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Üçüncü taraf sitelerini ziyaret ederken dikkatli olmanızı öneririz.

6. Sorumluluk Reddi

  • Garantilerin Reddi: Web Sitemiz “olduğu gibi” ve “mevcut olduğu şekilde” sağlanmaktadır. Herhangi bir açık veya zımni garanti vermemekteyiz.
  • Sorumluluk Sınırlandırması: Web Sitemizin kullanımı sonucu ortaya çıkabilecek doğrudan, dolaylı, tesadüfi, özel veya sonuçsal zararlardan sorumlu değiliz.

7. Değişiklikler

Bu Şartları zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellenmiş Şartlar Web Sitemizde yayınlandığında yürürlüğe girer. Web Sitemizi kullanmaya devam etmeniz, güncellenmiş Şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

8. Sonlandırma

Bu Şartların herhangi bir bölümünü ihlal etmeniz durumunda, Web Sitemizi kullanma izninizi sonlandırabiliriz. Sonlandırma durumunda, Web Sitesi kullanımınıza son vermeli ve tüm indirilmiş veya basılmış materyalleri imha etmelisiniz.

9. Yargı Yetkisi ve Geçerli Hukuk

Bu Şartlar, [Ülke/Bölge] yasalarına tabidir ve bu yasalar çerçevesinde yorumlanır. Bu Şartlardan kaynaklanan herhangi bir ihtilafın çözümünde [Ülke/Bölge] mahkemeleri yetkilidir.

10. İletişim

Bu Şartlar hakkında sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin:

Bize Ulaşın

Başa dön tuşu